Een vakantie in eigen land. Het klinkt misschien een beetje suf, maar een vakantie in ons eigen kleine kikkerlandje kan echt hartstikke leuk zijn. Er zijn altijd gebieden waar je niet eerder bent geweest. Er is, ook in Nederland, zo ontzettend veel te zien, daar hoef je niet voor naar het buitenland. Een camper huren is zo geregeld en voor je het weet ga je lekker op pad. Of je nu de natuur in gaat of naar een festival, een camper huren is altijd een goed idee.

Een camper huren in je eentje

Oei, dat klinkt écht sneu. Maar een camper huren in je eentje is eigenlijk echt een prima plan. Want je hebt je huisje dan altijd bij je. En omdat je maar in je eentje bent, heb je zeker ruimte genoeg. Een camper huren in je eentje heeft ook als voordeel dat je zelf wel bepaalt waar je wilt overnachten. Dit kan natuurlijk op een van de vele camperovernachtingsplaatsen in Nederland, of op een officiële camping. Je bent, wanneer je in je eentje een camper huren gaat, zo vrij als een vogeltje. Je fiets past gemakkelijk in de camper, dus wanneer je een mooi plekje hebt gevonden, kun de omgeving op de fiets verkennen.
Camper huren

Een camper huren voor een gezinsvakantie

Wanneer je met je hele gezin op vakantie gaat, wil je wel eens wat anders dan anders. Een camper huren is in ieder geval totaal andere invulling van je vakantie dan je gewend was. Want een camper is misschien wel te vergelijken met een huisje op wielen, toch is het echt totaal anders. Ga maar eens met zo’n huisje naar de supermarkt bijvoorbeeld… Het fijne van het huren van een camper voor een gezinsvakantie is dat je lekker knus bij elkaar zit. Dit kan natuurlijk ook direct een groot nadeel zijn. Dat mogen jij en je gezin zelf bepalen.

Een camper huren voor een festival

Een verhuurder zal er niet om staan te springen als jij een camper mee wilt nemen naar een hip muziekfestival. Maar als jij niet op de grote camping gaat staan, maar ergens in de buurt, dan is een camper huren echt wel een goed idee. Je bed staat dan klaar. Je kunt er zo in rollen. Ook al heb je niks gedronken, na zo’n dagje festival ben je wel toe aan een goede nachtrust. En dat krijg je dus in een camper beter voor elkaar dan in een tentje.